Чому в Україні затягується війна: Зеленський дав відповідь

Вся справа у зброї, якої у нас немає

Президент України Володимир Зеленський. Фото - УП.
Президент України Володимир Зеленський. Фото - УП.

Україні потрібна потужна наступальна зброя у війні проти російських окупантів. Адже без цього озброєння війна лише затягується і зростає кількість жертв.

Про це повідомив президент України Володимир Зеленський та закликав «подвоїти зусилля, щоб зупинити російську ненависть, ненависть до людства».

Захищайте необхідність посилення санкцій проти росії. Це вам до снаги. Допомагайте нам прискорити постачання зброї для України, щоб ми могли звільнити окуповані райони. Нам потрібна потужна наступальна зброя, без якої війна лише затягується. Затягується, і кількість жертв збільшується.

 

Ми зараз маємо історичну можливість захистити нашу спільну свободу, нашу спільну безпеку, наше спільне культурне різноманіття від найбільшої хвилі ненависті з усіх, які загрожували світу останніми десятиліттями, – сказав Зеленський.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень