Як легко допомогти постраждалим від війни українцям

«Київстар» з міжнародним благодійним фондом започаткували проєкт «Смартфон добра»

Станом на жовтень 2022 року офіційна кількість переміщених у межах України за даними Мінсоцполітики становить 4,6 млн осіб. Багато з них залишилися без майна, втратили житло й особисті речі. На сьогодні є безліч способів допомагати війську, державі та своїм близьким: щодня ми підтримуємо земляків, донатимо на ЗСУ, плетемо сітки та робимо все можливе, щоб наблизити перемогу. Український бізнес також перераховує кошти армії, вразливим верствам населення та створює різноманітні можливості для українців підтримувати одне одного.

Так, національний телеком-оператор Київстар спільно з міжнародним благодійним фондом «Карітас України» започаткував проєкт «Смартфон добра». Мета проєкту ­– допомогти українцям, які, починаючи з лютого 2022 року, евакуювалися із захоплених ворогом регіонів країни або змогли виїхати з окупованих територій, проте залишилися без телефонів.

Кожен може легко долучитися до ініціативи оператора. Ваш справний смартфон або кнопковий телефон, яким уже не користуєтеся, може стати «смартфоном добра», якщо разом із зарядним пристроєм його принести в будь-який фірмовий магазин Київстар і в такий спосіб підтримати земляків із постраждалих міст і сіл нашої країни.

Працівники магазину перевірять телефон на наявність особистої інформації попереднього власника, адже оператор дбає про захищеність особистих даних користувачів. Київстар передасть отримані телефони благодійному фонду «Карітас України», який через мережу осередків по всій країні опікується внутрішньо переміщеними особами, що постраждали внаслідок війни. А благодійний фонд, своєю чергою, за наявності буде роздавати гаджети своїм підопічним.

Співробітники найбільшого українського телеком-оператора теж приєдналися до акції та віддають свої смартфони на допомогу, щоб люди могли мати зв’язок з рідними та близькими.

Кожному, хто долучиться до акції та надасть свій мобільний на благодійність, Київстар віддячить безлімітним мобільним інтернетом на 90 днів або безоплатний Київстар ТБ на 3 місяці.

Детальніше про ініціативу тут.

* - реклама 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень