«Як Едвард із «Сутінків»: Даміано врятував життя колеги з Måneskin

Відео порятунку стало вірусним

Даміано Давід

Шанувальники італійської рок-групи, яка підкорила в цьому році «Євробачення», чекали своїх кумирів на вулиці в Амстердамі й навіть не припускали, що скоро стануть свідками сцени в дусі «Сутінків».

Коли фронтмен Måneskin Даміано і басистка Вікторія виходили з машини, він несподівано різко притягнув колегу до себе. В ту ж секунду повз на великій швидкості промчав мотоцикліст.

Якби не швидка реакція соліста, дівчину могли б збити.

Оскільки фани групи боялися пропустити Måneskin і знімали все підряд, порятунок Вікторії потрапив на відео, яке швидко розлетілася по соцмережах. Дівчина на ім'я Джулія першою виклала ролик в Twitter, після чого він потрапив в TikTok, де зібрав понад мільйон переглядів.


Багатьом ця подія нагадала сцену з першої частини «Сутінків», коли вампір Едвард Каллен, використовуючи надлюдську силу і реакцію, врятував Беллу Свон від мінівена, який нісся прямо на неї.

Він як Едвард з «Сутінків», - написали в коментарях до відео.

Така асоціація невипадкова ще й тому, що Даміано Давід як на сцені, так і в житті, виглядає не менш драматично, ніж Едвард Каллен на екрані.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень