«Сутінки»: нова книга на підході

Стефані Маєр назвала дату

Письменниця Стефані Маєр розповіла про нову книгу з циклу «Сутінки». У ній буде розказана історія вампіра Едварда і звичайної дівчини Белли, але на цей раз зі слів самого Едварда. Крім того, фанати дізнаються докладніше обставини життя вампіра до тієї самої зустрічі, яка змінила все. Книга побачить світ вже 4 серпня цього року.

Сподіваюся, ця книга розважить моїх читачів і допоможе перенестися в уявний світ ненадовго. Зараз божевільний час, я не була впевнена у правильності вибору моменту для релізу, але ви занадто довго цього чекали!

Нагадаємо, перша частина історії про Беллу й Едварда вийшла аж 15 років тому, в 2005-му. Вона відразу ж отримала статус світового бестселера – по всьому світу продалося 100 мільйонів копій. А подальша серія екранізацій за участю Крістен Стюарт і Роберта Паттінсона зібрала в прокаті 3,3 млрд доларів.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень