Роберт Паттінсон погодився знятися у продовженні «Сутінків»

Фанати вампірської саги з нетерпінням очікують появи нової кінострічки

Ажіотаж навколо продовження «Сутінків» ще більше зріс після згоди Роберта Паттінсона взяти участь в зйомках. Між прихильниками вже давно ходять чутки про появу нового фільму. Однак в 2017-му Патрік Ваксбергер, менеджер вищої ланки кіностудії Lionsgate, окреслив плани більш конкретно. За його словами, все залежить від Стефані Майєр – якщо вона напише новий роман, то студія його неодмінно зніме.

У своєму недавньому інтерв'ю Роберт Паттінсон з великим ентузіазмом поставився до зйомок наступної стрічки «Сутінків», назвавши цю справу «забавною». Також актор пошкодував, що у нього на руках немає вихідного матеріалу, тобто сценарію. У свою чергу, Крістен Стюарт, яка зіграла кохану вампіра (і зустрічалася з актором у реальному житті), зовсім не проти того, щоб її замінила будь-яка інша актриса. Дівчина зізнається в тому, що любила роль в «Сутінках» і зберігає про неї теплі спогади, проте не хоче продовжувати брати участь в зйомках.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень