Роберт Паттінсон погодився знятися у продовженні «Сутінків»

Фанати вампірської саги з нетерпінням очікують появи нової кінострічки

Ажіотаж навколо продовження «Сутінків» ще більше зріс після згоди Роберта Паттінсона взяти участь в зйомках. Між прихильниками вже давно ходять чутки про появу нового фільму. Однак в 2017-му Патрік Ваксбергер, менеджер вищої ланки кіностудії Lionsgate, окреслив плани більш конкретно. За його словами, все залежить від Стефані Майєр – якщо вона напише новий роман, то студія його неодмінно зніме.

У своєму недавньому інтерв'ю Роберт Паттінсон з великим ентузіазмом поставився до зйомок наступної стрічки «Сутінків», назвавши цю справу «забавною». Також актор пошкодував, що у нього на руках немає вихідного матеріалу, тобто сценарію. У свою чергу, Крістен Стюарт, яка зіграла кохану вампіра (і зустрічалася з актором у реальному житті), зовсім не проти того, щоб її замінила будь-яка інша актриса. Дівчина зізнається в тому, що любила роль в «Сутінках» і зберігає про неї теплі спогади, проте не хоче продовжувати брати участь в зйомках.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень