Сага «Сутінки» може отримати продовження

На хвилі популярності різних сиквелів та рімейків немає нічого дивного в тому, що студія Lionsgate вирішила взяти приклад з конкурента (студії Warner Bros., яка відроджує франшизу про Гаррі Поттера) і всерйоз замислюється про повернення на екрани «Сутінків».

Глава кінокомпанії Lionsgate Motion Picture Group Патрік Ваксбергер не виключає продовження саги «Сутінки». За його словами, все залежить від письменниці Стефані Майєр. За словами Ваксбергера, якщо Майєр захоче розповісти історію, пов'язану з цими персонажами – нехай то буде, наприклад, спін-офф, приквел або сіквел - кінокомпанія її підтримає.

Інтерес кіностудії до продовження вампірської саги цілком зрозумілий. Касові збори франшизи «Сутінки» сумарно склали більше $ 3 мільярдів у світовому прокаті. Остання частина «Сутінків» вийшла в листопаді 2012.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень