Як довго триватиме відбудова України після перемоги: прогноз тривалості та вартості від Єврокомісії

 Проєкт рішення комісія планує затвердити сьогодні, 18 травня

Можливий вигляд Маріуполя після втілення одного з проєктів відбудови (колаж Еспресо)

Європейська комісія розробила стратегічний план з післявоєнного відновлення України під назвою «Відбудувати Україну» на сотні мільярдів євро.

Восьмисторінковий проєкт рішення, який комісія планує затвердити 18 травня, отримало в розпорядження німецьке видання Sueddeutsche Zeitung.

Згідно з проєктом,

відновлення зруйнованої війною інфраструктури України займе більше 10 років, а гроші на це будуть виділені під суворі умови, такі як боротьба з корупцією і зусилля української влади з проведення реформ.

За планом, реформи повинні наблизити Україну до Євросоюзу і створити умови для її вступу.

Реформи та інвестиції, які Київ повинен пообіцяти за гроші з нової програми, покликані допомогти, зокрема, подальшій інтеграції української економіки у внутрішній ринок ЄС, поліпшити бізнес-середовище або «поступово привести» українське законодавство у відповідність з правом ЄС.

При відновленні повинен діяти принцип «зробити краще, ніж було». Це означає, що нова інфраструктура та будинки повинні бути розроблені з урахуванням екологічних вимог.

Скільки точно грошей потрібно на відновлення, поки не зрозуміло, але збиток від війни вже оцінюється в сотні мільярдів євро.

Джерело: Уніан

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень