Яблучне печиво всього за 30 хвилин (РЕЦЕПТ)

І готувати легко

Приголомшливо смачне яблучне печиво з найпростіших продуктів. Дуже ніжне, м’яке, зі шматочками ароматних яблук, з рум’яною скоринкою, як булочки – справжня смакота до чаю.

Інгредієнти:

Борошно пшеничне – 320-340 гр.

Цукор – 120 гр.

Масло вершкове розтоплене – 120 гр.

Яйця – 3 шт.

Розпушувач – 10 гр.

Ванільний цукор – 1 ч. л.

Сіль – 1/3 ч. л.

Яблука – 2 шт.

Яйця, сіль і цукор збиваємо міксером до світлої пишної маси. Додаємо розтоплене вершкове масло і ванільний цукор, перемішуємо до однорідності. У борошно додаємо розпушувач, перемішуємо. Частинами просіюємо борошно і замішуємо тісто лопаткою.

Тісто не повинно бути занадто рідке або занадто густе, воно повинно тримати форму. Яблука очистити від шкірки, видалити насіння, нарізати невеликими кубиками. Додаємо яблука в тісто, перемішуємо, можна додати корицю.

Викладаємо тісто по одній столовій ложці (допомагаємо чайною ложкою) на деко, застелене пергаментом. Випікаємо в заздалегідь розігрітій духовці при температурі 180-190 градусів 20-25 хвилин, до рум’яного кольору.

Готовність печива можна перевірити дерев’яною зубочисткою, вона повинна виходити сухою без залишків сирого тіста. Печиво викладаємо на решітку, за бажанням посипаємо цукровою пудрою.

Яблучне печиво до чаю готово! Смачного! Готуйте з задоволенням!

Повідомляє - Затишок

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень