Смачні булочки з корицею від Ектора Хіменес-Браво (РЕЦЕПТ)
Рецепт простий навіть для тих, у кого не складається з випічкою
Суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом сіннабонів.
Сіннабони – це булочки з крем-сиром та корицею. Таку випічку ваші близькі оцінять.
Інгредієнти:
250 мл - молока
2 яйця - кімнатної температури
75 г - вершкового масла кімнатної температури
520-600 г - борошна
100 г - цукру
½ ч.л. - солі
1 пакет - сухих дріжджів (7 грам)
Начинка:
200 г - коричневого цукру
3 ст.л. - меленої кориці
75 г - м’якого вершкового масла
Глазур (фростінг):
110 г - м’якого крем-сиру
55 г - м’якого вершкового масла
180 г - цукрової пудри
½ ч.л. - ванільного екстракту
1/8 ч.л. - солі
Нагрійте молоко до температури 30-35 градусів, додайте дріжджі, не перемішуйте.
Змішайте міксером у великій мисці вершкове масло, цукор, сіль, яйця, додайте суміш дріжджів, перемішайте. Потім додайте борошно. Вимішайте тісто 10 хвилин руками або 5 хвилин на середній швидкості у комбайні.
Збризніть олією тісто та дайте відпочити, накривши плівкою, у теплому місці.
Готуємо начинку.
У невеликій мисці змішайте цукор і корицю.
Розкачайте тісто у вигляді прямокутника розміром 45 на 55 см, намастіть 75 грамів розтопленого вершкового масла і додайте суміш кориці і коричневого цукру. Зробіть рулет і наріжте на 12 булочок. Викладіть у форму, змащену маслом, що намащена маслом, та накрийте харчовою плівкою. Дайте булочкам «вирости» у теплому місці протягом 45 хвилин.
Випікайте сіннабони при температурі 200 градусів 15 хвилин.
Поки булочки випікаються зробіть глазур (фростінг). Змішайте крем-сир, вершкове масло, цукрову пудру, ваніль та сіль.
Дайте сіннабонам охолонути 10-15 хвилин та змастіть їх глазур'ю.
Смачного!
Джерело - lady.tochka.net
Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4
Радіо Трек: НОВИНИ