Немає новорічного настрою? Отримай знижку на булочку! (ВІДЕО)

Шведські магазини будуть міняти ціни на випічку залежно від рівня святкового настрою покупців

Луссекатт - традиційна шведська випічка

Шведське відділення мережі магазинів 7-Eleven розробило систему, яка автоматично буде змінювати ціни на луссекатт – традиційну різдвяну випічку з шафраном та родзинками. Все буде залежати від святкового настрою людей: якщо він низький, ціна опуститься; якщо настрій знову покращиться – ціна зросте.

Цей светр визначає рівень святкового настрою

Визначати середній святковий настрій будуть кілька датчиків, які аналізують пости в соціальних мережах, прогнози погоди і завантаженість доріг. Ці мікрокомп'ютери вмонтували в новорічні джемпери співробітників 7-Eleven: за допомогою LED-вогників вони також будуть інформувати покупців, чи діє зараз знижка.

Різдво може бути важким періодом - іноді навіть гнітючим. На щастя, дослідження показали, що булочки з шафраном покращують настрій, - повідомляється в рекламному ролику 7-Eleven.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень