Які речі притягують негаразди у дім

Аби позбутися негативної енергетики у домі, час від часу потрібно проводити ревізію і викидати непотрібне, зламане, старе, зіпсоване

Є речі, які не тільки не приносять користі, але й можуть нашкодити своєму власнику.

Годинник, що зупинився, потрібно або відремонтувати, або викинути. Призначення годинника – вимірювати час, який не зупиняється. Зберігати зламаний годинник – погана прикмета.

Надщерблений посуд, тріснуте дзеркало, розбите скло – наче дірка у вашому енергетичному просторі.

Скляні та керамічні вироби мають бути цілими. Не варто склеювати вазу чи кружку. Це, по-перше, не має естетичного вигляду, по-друге, шкодить на енергетичному рівні. 

Зіпсовані, старі, забуті речі притягують бідність. Зламані меблі, малий чи зношений одяг, взуття, речі, якими ви давно не користувалися не принесуть в дім гармонію. Їх треба позбутися – і тоді неодмінно з'являться нові.

Якщо від парних речей загубилася друга половинка, їм пора на смітник. Ніколи не зберігайте одну сережку. Це ніби уособлює втрату чогось. Не сумуйте за такими речами.

Віник вважається символом достатку. Він має бути в доброму стані. Якщо він пошкоджений – викиньте його.

Джерело:  Сім'я і дім

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень