Я й не планував цього брати! П’ять покупок, які ми робимо в супермаркеті тільки через рекламу

А зайшли ж тільки за хлібом...

Жувальна гумка

Очікуючи чергу на касі, ми несвідомо кидаємо жуйку у кошик, хоча не планували цього робити. Якщо ціну перевести у кілограми – то вийде вкрай дороге задоволення.

Продукти для детоксу

Мозок реагує на напис «детокс» як на чарівну паличку від проблем. Такий напис є на гелях для душу, йогуртах чи каші. Мозок погоджується на більшу вартість продукту, бо вірить, що це допоможе позбутися страшних токсинів.  Насправді це просто черговий гачок. 

Какаовмісні напої

Дуже зручна штука. Можна розвести просто водою і мати смачненьке/солоденьке у чашці. Але там багато цукру, ароматизаторів і сухого молока, а от користі нема. Краще вже купити звичайне какао, яке треба заварювати. 

БАДи

Медики застерігають, що хаотичне вживання вітамінних добавок більше шкодить організму, ніж приносить користі. Але яскраві та промовисті упакування відключають логіку, і щоразу хочеться бути здоровішим, красивішим і молодшим. Направду це марнотратство. 

Каша в пакетиках

Заперечити факт зручності у використанні неможливо. Просто додав води й думаєш що вживаєш корисний і здоровий продукт. Але такі каші містять зайвий цукор, сухе молоко та штучні домішки. Крім того, це ще й дуже недешевий продукт, якщо порівняти зі звичайними вівсяними пластівцями у пачці.  

Джерело: 5692

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень