«Я б того Довбика, б*я, в раз нах*й», - тренер рівненського «Вереса» вляпався у скандал

Тепер – виправдовується

Юрій Вірт
Юрій Вірт

Головний тренер рівненського «Вереса» Юрій Вірт вляпався у черговий скандал через свої різкі висловлювання. Щоправда, ця розмова не мала б потрапити у ЗМІ.

Вірт жорстко поговорив із підопічними в роздягальні після поразки від «Дніпра-1» (0:2) у 3-му турі української Прем'єр-ліги.

- Результат негативний. Гра також була, м'яко кажучи… Так, як ми працюємо з м'ячем, нам буде важко на щось розраховувати в майбутньому.

 

Просто катастрофа. Ми не набрали 3-4 передачі поспіль, в нас практично весь брак. Ви подивіться на себе в дзеркало, наші центральні захисники. Я б, чесно, того, б***ь, Довбика п******в раз н***й - і на тому все б закінчилося. А ви, б***ь, двоє відлітаєте від нього, б***ь.

 

По ахілам пройшовся б, щоб його винесли з поля. І не тільки центральні, будь-який інший футболіст. А ви бігаєте, танцюєте. Ну, тут я винен, трішки неправильно вам доніс, - цитує Юрія Вірта Sport.ua.

Артем Довбик - на першому плані. Фото з мережі.
Артем Довбик - на першому плані. Фото з мережі.

Згодом Юрій Вірт журналістам видання прокоментував скандальне відео з роздягальні:

- Висловлювання на адресу Довбика були після матчу в закритій роздягальні та адресувалися виключно моїм підопічним. Наголошую, що ці слова не були сказані до матчу або в перерві, тобто гравці не могли сприйняти їх, як заклик до протиправних дій проти суперника. Ці слова стосувалися невдалих дій моїх захисників.

 

Доступ до роздягальні має знімальна група проєкту «Трендець», що знімає серіал «Футболіст». Фрагменти моїх слів потрапили до сюжету. Оскільки «Верес» не цензурує та не вносить правки у роботу медіа, фрагменти розбору матчу стали публічними.

 

Наступного дня, як з’явилося в інтернеті відео «Футболіста», я зателефонував Артему. Поспілкувалися добре, як давні товариші. Порозумілися. Пояснив, що ні йому, ні будь-якому іншому гравцеві ніколи не бажав поганого, а тим більше жодного разу не налаштовував своїх гравців діяти брудно та жорстоко проти суперників. Напроти, з повагою ставлюся до професії футболіста, бо сам колись грав.

 

Побажав Артемові яскравої та результативної гри за «Дніпро-1» і збірну України. Нехай забиває якнайбільше. Довбик, своєю чергою, пообіцяв передати моїй доньці Софії футболку зі своїм ім’ям і номером. На цій позитивній ноті поклали слухавки.

 

Далі буду утримуватись від будь-яких емоційних висловлювань як публічно, так у командній зоні. Ми, представники футбольного світу, маємо поважати один одного. 

«Верес» нині залишається серед лідерів УПЛ після 4 турів, набравши 9 очок. Поразка у грі з командою «Дніпро-1» стала єдиною для команди Вірта в чемпіонаті.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень