Чи буде на «Авангарді» у м. Рівне великий футбол і коли? (ЕКСКЛЮЗИВ)

Вперше за чверть століття 

Рівненький «Авангард» таки готують до ігор в Українській прем’єр-лізі. Домашній матч «Вереса» з «Рухом» запланований на 1 жовтня.

До того часу рівненський стадіон має проінспектувати комісія Української асоціації футболу, аби включати арену до переліку безпечних.

Щоправда, це не єдина умова для проведення матчу у Рівному, повідомив пресаташе народного клубу Євген Кучін:

 - Стадіон постійно оновлюється, будівельники працюють безперстанку. Звичайно, зовні він не буде ідеальним, але усі необхідні норми, сподіваємось, до 1 жовтня будуть виконані.

 

 

Комісія української асоціації футболу днями буде на стадіоні. Якщо після інспекції арену включать до переліку безпечних, то гратимемо 1 жовтня вдома, щоправда, без глядачів.

 

 

Навіть, якщо стадіон включать до переліку безпечних, треба ще отримати погодження від «Руху». Якщо команда дасть свій дозвіл на це. У регламенті є така позначка – про погодження команди-гостя на гру.

 

З початку сезону Рівненщину не включали до переліку регіонів, де можна проводити змагання. У переліку є Закарпатська, Львівська та Київська області. Але напередодні, наприклад, грали в Одеській області, тож  ймовірність того, що Рівненщина потрапить до переліку, таки існує.

 

Ми сподіваємось, що 1 жовтня все-таки гратимемо вдома. 

 

Якщо варіант із рівненським «Авангардом» відкинуть, то доведеться грати на виїзді. Можливо, у Львові. Але дуже хотілося б, щоб «Рух» погодився на гру у Рівному.

 

Це буде історичний матч для Рівного, що ми прийматимемо матч УПЛ вдома, адже такого давно не було, дійсно.

 

Ми розраховуємо на здоровий глузд, на, скажімо так, компроміс у цьому питанні.

Попри різні прогнози, на стадіоні «Авангард» у Рівному...

Підрядник завершує монтаж сидінь, встановлюють освітлення, облаштовують укриття та роздягальні для футболістів, газон – вже давно готовий.

Зазначимо, що востаннє ігри вищого дивізіону на рівненському «Авангарді» приймали понад 25 років тому. А торік рівняни грали домашні матчі на луцькому «Авангарді».

Додамо, що держава та місто разом витратили на рівненський стадіон 200 мільйонів гривень.

 - Станом на 22.08.22 року загальна сума витрат з реконструкції стадіону «Авангард» складає 249 367 077,75 грн, з яких витрати на оплату будівельно-монтажних робіт 235 636 503,71 грн.

 

Загальна вартість реконструкції першої черги становить 493 287 583, 00 грн , - йдеться у відповіді УКБ на інформаційний запит Радіо Трек. 

А днями футбольний блогер Дмитро Поворознюк показав у своєму Instagram, як зараз виглядає футбольна арена.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень