«Динамо» гратиме проти «Бенфіки», у якій грає нападник збірної України

Напередодні «динамівці» стало автором найповільнішої вольової перемоги українців у Єврокубку

Відомо, що київське "Динамо« у раунді плей-офф Ліги чемпіонів зіграє проти лісабонської »Бенфіки", за яку грає нападник збірної України Роман Яремчук. Матчі цього останнього раунду за вихід до групового турніру відбудуться 17 та 23 серпня. Час початку – 22 година за київським часом.

Інші пари раунду плей-офф ЛЧ виглядають наступним чином:

ФК «Копенгаген» – «Трабзонспор»

 

«Буде/Глімт» – «Динамо» (Загреб)

 

«Карабах» – «Вікторія» (Пльзень)

 

«Маккабі» (Хайфа) – «Црвена Звезда»

 

ПСВ – «Рейнджерс»

Минулого сезону «Динамо» та «Бенфіка» грали у групі Ліги чемпіонів. Поєдинок в українській столиці завершився нульовою нічиєю – у Португалії з рахунком 2:0 виграли господарі.

Нагадаємо, що у 3-му кваліфікаційному раунді підопічні Мірчі Луческу у двох зустрічах перемогли австрійський «Штурм». Щоб вийти вперед, футболістам «Динамо» знадобилося 85 хвилин.

Колишній рекорд, встановлений 15 років тому «Шахтарем», до речі, також у зустрічі з командою з Австрії - «Зальцбургом», динамівці перевершили на 11 хвилин.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень