Великому футболу у Рівному – бути! Червоно-чорні збираються на тренування

Невже гратимуть на «Авангарді»?

Фото ілюстративне з сайту "Вереса"
Фото ілюстративне з сайту "Вереса"

Рівненський «Верес» відновлює тренувальний процес. Вже 4-го липня гравці «Вереса» вперше після початку російського вторгнення та повномасштабної війни у повному складі зберуться у Рівному. Футболісти пройдуть необхідний медичний огляд та проведуть перше повноцінне тренування. Про це повідомляє РНК «Верес» на офіційному сайті.

В рамках першого тренувального збору команда займатиметься у тренажерному залі, а також працюватиме на футбольних полях НУВГП у Рівному та в Оржеві.

Також наразі вже досягнуто попередніх домовленостей про проведення спаринг-матчів із клубами УПЛ «Минаєм» та «Львовом».

- Першого липня на засіданні наглядової ради ми плануємо затвердити бюджет клубу на новий сезон. Цей документ вже підготовлений менеджментом і поданий для ознайомлення членам наглядової ради. Ми розуміємо приблизні цифри.

 

Щодо формату нового чемпіонату, то це буде минулорічний формат: 16 команд, 2 кола, 30 матчів. Такий формат підтримали представники більшості клубів. Тепер його повинен затвердити Виконком УАФ.

 

Наразі тривають обговорення, де і як проходитимуть матчі, - розповів інформаційній службі президент народного клубу Верес Іван Надєїн.

Нагадаємо, базова дата старту нового чемпіонату Української Прем'єр-ліги - 20 серпня.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень