Для рівненського стадіону шукають інвестора. Зараз на «Авангарді» дещо таки роблять

Мінімальні роботи (с)

Фото - НК "Верес"
Фото - НК "Верес"

Стадіон «Авангард» у Рівному добудовуватимуть після війни, повідомив президент Української асоціації футболу Андрій Павелко у коментарі Суспільному. А тим часом міський голова Олександр Третяк зазначив, що наразі веде перемовини зі спонсорами, аби ті допомогли добудувати арену. На об'єкті, з його слів, наразі відбуваються «мінімальні роботи».
 

- Я не буду розкривати всіх секретів, але веду певні перемовини на предмет залучення деяких цікавих інвестиційних програм на продовження будівництва нашого стадіону.

 

Якщо це вдасться — це буде шикарний проєкт і, я думаю, ми будемо мати на виході гарний результат і продовження реконструкції.

 

Не просто завершення, а повне оздоблення, повне функціонування нашого стадіону, — заявив мер Рівного у коментарі Суспільному.

За словами Олександра Третяка, наразі будівництво повністю не зупинене і заморожувати його не планують.

Він пояснив, що підрядник проводить мінімальні роботи за обігові гроші, адже капітальні видатки з бюджету під час війни заборонені постановою уряду.

Нагадаємо,  станом на 22 лютого 2022 року «Авангард» був готовий на 65%. Таку інформацію тоді озвучив голова ОДА Віталій Коваль.

Директор фірми-підрядника реконструкції Юрій Фалко уточняв, що спортивну арену будували в борг, а сума боргу — 140 млн грн.

 

Загалом вартість робіт на головній арені міста оцінювали у 660 млн грн.

Завершити реконструкцію планували до кінця весни 2022 року, кінцевою фазою мали стати вкладання бруківки й асфальтування доріжок.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень