Визначили найспортивнішу громаду на Рівненщині

Найбільше перемог

На Рівненщині визначили найспортивніші громади.

Протягом літа по всій області проходила чимала кількість масштабних фізкультурно-оздоровчих заходів «Олімпійське літо»: спортивних ігор і руханок.

А вже у вересні фізкультурно-оздоровчі заходи з нагоди Дня фізичної культури та спорту України кількість переможців і призерів зіставили з кількістю населення у відповідних містах, районах і громадах, повідомляють в Обласному центрі фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Отже, протягом літа найкращі спортивні результати показала молодь із Сарненщини, Острозької та Демидівської ОТГ.

Відзначимо, що громада Сарн отримала найбільше перемог і у вересні до Дня фізичної культури та спорту. Слідом за нею йдуть громада с. Вовковиї Демидівського району та громада с. Борщівка Малолюбашанської ОТГ.

На них чекають заслужені кубки, дипломи та призи від відділення НОК України в Рівненській області, яке було співорганізатором заходів.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень