Хол вчив рятувальників Сарн працювати у надскладних умовах (ФОТО)

Як убезпечитися рятувальнику від трагедії

На Рівненщину завітав професійний вогнеборець з Великобританії – Джейсон Хол. Англієць проводив майстерклас для пожежників 8-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Сарни. Про це інформує Головне управління ДСНС у Рівненській області.

У перший день візиту Джейсон Хол продемонстрував, як можна загасити пожежу в закритому приміщенні та багатоповерхових будинках з дотриманням всіх правил безпеки для рятувальників.

Наступного дня відбувся практичний тренінг на навчальному полігоні – деблокування потерпілих з пошкоджених внаслідок ДТП автомобілів.

Окрім цього, були практичні та теоретичні навчання щодо дотримання техніки безпеки рятувальниками при виконанні невідкладних робіт на місці надзвичайної ситуації.

Такі тренінги є надзвичайно важливими. Вони не лише зміцнюють партнерські відносини між країнами, а й забезпечують впровадження нових та сучасних методів порятунку людей на будь-якому континенті земної кулі, повідомляють в головному управлінні ДСНС у Рівненській області.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень