Три години велобездоріжжя – поблизу Рівного відбулись перегони «Карпова осінь-2020»

Вже п’ятий рік поспіль

Біля Рівного в селі Колоденка відбулись перегони «XCM Карпова осінь-2020». Велосипедна першість в умовах бездоріжжя відбувається в урочищі «Карпова балка» вже п’ятий рік поспіль.

Цьогоріч учасниками змагань стали більш ніж півсотні спортсменів не тільки з Рівного, а й з усієї України.

[media=200574] [media=200567]

Організовує марафон Велоклуб «Градієнт» та Асоціація велосипедистів Рівненщини.  Велоперегони «ХСМ КарповаV3» є змаганнями, участь в яких можуть взяти всі охочі.

Мета й завдання велоперегонів: пропаганда здорового способу життя й велосипедного спорту, розвиток велоспорту в Україні, виявлення найсильніших велосипедистів у даній дисципліні, залучення нових учасників до змагань.

[media=200568] [media=200572]

Траса у нас складна. Учасники три години поспіль «намотували» круги бездоріжжям. Змагались не тільки на швидкість, а й у вмінні безпечно долати всі складні відтинки маршруту. Рекордсмени змогли за цей час зробити більше восьми кіл. Всі втомлені, але дуже задоволені, - розповіла організаторка змагань Ольга Віюк.

[media=200566] [media=200570]

Цьогоріч велоперегони вдалось провести на кращому рівні, адже захід підтримала компанія Kronospan.

Ми постійно підтримуємо соціальні та спортивні ініціативи громади. Особливо коли це стосується спорту і здорового способу життя. Компанія не один рік підтримує велосипедні змагання Нововолинську, тепер таку практику розпочинаємо і на Рівненщині. «Карпова осінь» - чудова спортивна ініціатива спортивних людей. Такі проекти мають розвиватися, - розповів виконавчий директор ТОВ «Технопривід Інвест Груп» (Kronospan) Павло Пильтяй.

[media=200573] [media=200569]

Всі учасники отримали подарунки – еко-торбинки, антисептики та захисні маски, брендові горнятка від компанії Кronospan.

В цьому непростому році проводити змагання нам допомагало все – і нові партнери, і постійні благодійники, велосипедисти потішили своєю активністю, навіть погода видалась напрочуд гарною. Проводитимемо такі змагання і надалі. Сподіваюсь наступний рік буде – роком розвитку велоспорту на Рівненщині. Разом з партнерами робитимемо все для цього, - зауважує співорганізатор змагань Дмитро Стрихарчук.

[media=200571] [media=200565]

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень