Вартість спорткомплексу на Макарова зросте з 310 до 500 млн грн. Що сказав на це міністр (ФОТО)

Він прибув сьогодні до Рівного

На Рівненщині з візитом перебуває міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт. Першим спортивним об’єктом, який відвідав високопосадовець, став незавершений спорткомплекс на вулиці Макарова у Рівному.

Міністр зазначив, що це найбільший такий об’єкт на Західній Україні, який буде здатен приймати змагання міжнародного рівня. У міністерстві готові підтримати будівництво, каже Вадим Гутцайт:

Будемо теж допомагати і в цьому році, і в наступному році, аби добудувати цей проєкт. 60 мільйонів ми виділимо на добудову цього об'єкту. І якщо не в цьому році, то в наступному. Я на 100% впевнений, ми будемо підтримувати цей об'єкт.

Вартість будівництва спорткомплексу на Макарова зросте з 310 до понад 500 мільйонів гривень, тож без допомоги з Києва не обійтися, говорить заступниця голови Рівненської ОДА Людмила Шатковська: 

Станом на сьогодні планується проведення коригування проєктно-кошторисної документації. Змінилася мінімальна заробітна плата, вартість матеріалів і комплектуючих. Тривають перемовини з різними федераціями спортивними, аби облаштувати у комплексі додаткове спортивне устаткування. За попередніми підрахунками вартість комплексу зросте з 310 до 500-510 мільйонів гривень.

Проєктно-кошторисна документація розроблялася ще у 2017 році. На цей рік на спорткомплекс передбачили 38 млн з ДФРР і ще 11,2 млн з обласного та місцевих бюджетів. Ці гроші вже закінчилася, їх освоїли, каже Людмила Шатковська. Уже завтра засідатиме державна комісія, яка має виділити понад 60 мільйонів гривень спортивної субвенції, про яку говорив міністр.

Після відвідин спорткомплексу Гутцайт вирушив до центру «Інваспорт», а далі поїде у Сарни. Там відкриватиме новозбудований спорткомплекс.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень