Американський боксер облаяв Ломаченка і пророкує йому поразку

Теофімо Лопес вважає, що наполегливі тренування погублять українського боксера

Чемпіон IBF у легкій вазі Теофімо Лопес поділився думкою щодо свого суперника - володаря поясів WBA, WBO і WBC Василя Ломаченка, повідомляє УНІАН.

Нехай весь світ чує, як я називаю Лому чортовою с*кою. Він розуміє, про що я говорю. Мені плювати, що думають інші люди. Головне – робота в рингу, яку покажемо ми з Ломаченком. Він думає, що є недоторканним. Коли Ломаченку прилітає точний удар, то він сильно засмучується. Мені це подобається, - сказав американський боксер.

Теофімо Лопес вважає, що український боксер занадто багато тренується.

Ломаченко думає, що легко переможе мене, але треба подивитися на ситуацію глибше.

 

Він надриває свій зад на тренуваннях. Ми з батьком давно говоримо про це - він перенапружує своє тіло. Ломаченко погубить своє тіло в цьому тренувальному таборі, - заявив Лопес.

Нагадаємо, що на кону цього поєдинку - звання абсолютного чемпіона світу у легкій вазі. Ломаченко володіє поясами WBC, WBO і WBA, тоді як у Лопеса - титул IBF. Поєдинок Ломаченко - Лопес мав відбутися 30 травня, але його довелося перенести через пандемію коронавірусу. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень