У Вараші створять нові спортивні секції

Заняття спортом пропагуватимуть й подальшу військову службу

Днями військову частину 3045 з охорони та оборони Рівненської АЕС Національної гвардії України відвідали очільники Федерацій єдиноборств Рівненщини: керівник обласного осередку військово-спортивних багатоборств Георгій Олійник та президент тхеквондо WTF регіону Руслан Глега.

Вони обговорили перспективу появи у Вараші секцій багатоборств та тхеквондо та залучення особового складу військовослужбовців РАЕС до реалізації проєкту.

Щодо розвитку секції військово-спортивних багатоборств у Вараші ми продемонстрували очільнику однойменного регіонального осередку потужності в/ч 3045: смугу перешкод, спортзалу для тренувань.
Відповідно, ми будемо залучати до тренувань особовий склад нашого взводу спеціального призначення, який паралельно тренуватиметься зі спортсменами та передаватиме власний досвід молодому поколінню зокрема.

Гадаю, такий вид співпраці є корисною ініціативою і через те, що надасть змогу жителям міста-супутника РАЕС, рівненським атомникам та їхнім дітям займатися новими для нашої територіальної громади видами спорту та популяризуватиме проходження військової служби в НГУ, – прокоментував заступник командира військової частини Олександр Глазков.

Своєю чергою Георгій Олійник, керівник обласного осередку військово-спортивних багатоборств, відзначив, що такий напрямок роботи у федерації не новий.

Від цього виграють всі. В такому форматі добре знайомити людей із військовою службою, а силовикам ми зможемо передати свої знання. Молодь — це потенційні військові контрактної служби. Також співпраця є полем для обміну досвідом, - зазначив Георгій Олійник.


Представники обох федерації відмітили високий рівень підготовки особового складу та матеріально-технічну базу військової частини з охорони та оборони РАЕС.

Тхеквондо WTF – це олімпійський і дуже масовий вид спорту. В нас в області ним займається багато дітей і є чимало своїх чемпіонів. Варіантів співпраці із військовою частиною з охорони та оборони РАЕС є чимало.
Можемо залучати та знайомити молодь із військовою справою. Є багато можливостей. Від результатів нашої співпраці виграють обидві сторони, - наголосив президент тхеквондо WTF регіону Руслан Глега.

Повідомляє РАЕС

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень