Масштабний велозабіг на РАЕС перенесено

3 червня відзначають Всесвітній день велосипеда

Карантин вніс зміни у спортивний календар електростанції.

Рівненські атомники є великими прихильниками велосипедного спорту. Популярність велосипеду в останні роки серед працівників електростанції та мешканців її міста-супутника зросла через численну низку спортивних заходів, що включають й велоперегони.

РАЕС має свою команда велосипедистів «РАЕС ТЕАМ», членом якої є генеральний директор Павло Павлишин. Капітан команди «РАЕС ТЕАМ» – працівник енергоремонтного підрозділу Олександр Кудрик зауважує, що команда бере активну участь у спортивному житті РАЕС, а також у всіх змаганнях для велолюбителів в країні.

Географія масштабних спортивних заходів електростанції, таких як півмарафон «Забіг під градирнями», крос-кантріні «Перегони на Хомецькій», Міжнародний турнір з плавання на відкритій воді «Біле озеро», тріатлон «Energy Sprint Triathlon», «Веломарафон 100 ВЕЛОwatt», охоплює й закордон.

Щодо останнього, то торішня велогонка підприємства об’єднала разом близько 200 велолюбителів. Такі заходи завжди феєричні та насичені позитивними емоціями.

Нині ж всесвітня пандемія коронавірусу внесла свої корективи й у соціально-спортивне життя Рівненської АЕС.

У 2020 році «Веломарафон 100 ВЕЛОwatt» мав відбутися 13 червня, та організаторами заходу було прийнято рішення перенести велогонку на дещо пізніший час.

Нову дату оргкомітет пообіцяв повідомити вже найближчим часом, зауваживши, що всі реєстрації учасників залишатимуться актуальними.

Зокрема, генеральний директор РАЕС Павло Павлишин окреслив позицію підприємства щодо подальшого спортивного життя:

РАЕС готова до відновлення активної соціальної діяльності. Після надання дозволу на проведення масових спортивних заходів ми одразу «знімемо з паузи» цю роботу. Але під час заборон ми, безумовно, дотримуємось карантину, адже для нас важливе здоров’я наших працівників, всього колективу.

За матеріалами РАЕС

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень