Визначено найменш розслаблюючий жанр музики

І це не хеві-метал

Техно, дабстеп і класичний чіл-аут - три основні жанри музики, найменш придатних для зниження тривожності та релаксу. Під час їх прослуховування у людей підвищується кров'яний тиск. Про це пише Mixmag.

Найбільш розслаблюючі - хеві-метал 70-х, поп-музика 80-х і нульових. 

З медичної точки зору в цьому є сенс, пояснюють науковці. Поп-хіти 80-х можуть викликати у багатьох людей позитивну ностальгію, а їхні ритми - викид ендорфінів і серотоніну в мозок, посилюючи відчуття щастя і спокою. Стосовно хеві-металу, то люта музика може допомогти слухачам переварити свої почуття, розібратися в них і, як наслідок, добре почуватися.

Дослідження провела турецька клініка Vera Clinic. В експерименті брало участь 1540 добровольців від 18 до 65 років. Вони прослуховували різножанрові плейлисти Spotify, а медики стежили за їхнім пульсом і артеріальним тиском.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень