Вимушені йти пішки 7 км: пасажири скаржаться на самовільне скасування вечірнього рейсу Рівне-Шпанів (ФОТО)

Анонімну скаргу опублікували у спільноті «Типове Рівне» у фейсбуці. Користувач розповідає що, один з водіїв маршрутки Рівне-Шпанів відмовився їхати через замалу кількість пасажирів. Крім того, каже автор, скасували рейс і на 22:00.

- Добрий вечір, хотів би поскаржитися на одного з водіїв маршруту 1408 Рівне – Шпанів. О 21:00, коли мені негайно потрібно було потрапити додому, коли я прийшов на АС «Залізнична», щоб сісти на свою маршрутку, я застав автобус із закритими дверима і водія, який сказав: «Я не буду везти так мало людей і тим більше дітей».

 

І хочу сказати, що цей випадок непоодинокий!!!

 

Зазвичай деякі водії взагалі не виїжджають на останній рейс або просто не вертаються, коли люди саме на цей рейс добираються до поїздів, на які вони замовили квитки.

 

До того ж хочу додати, що недавно скасували рейс на 22:00, з яким завжди були проблеми, оскільки його або просто не було, або водії не повертались зі Шпанова на 22:30 (хоч і за все життя вони відправлялись о 22:15-22:20).

 

Тому з рейсом на 21:00 не мало бути жодних проблем, але жадність водіїв вважає інакше і через це люди вимушені в пізню пору ходити пішки 7 км!

Анонімно, будь ласка.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень