«Вихователька у купальнику» з Рівненщини не може добитися справедливості (ВІДЕО)

Не допоміг навіть суд найвищої інстанції

Вихователька дитсадка, що у селі Бугаївка Радивилівського району, Віта Черешньовська досі не може поновитися на роботі. У травні торік її звільнили з роботи за начебто «аморальні» фото у соцмережі.

Тоді завідувачка ДНЗ Лариса Музика вирішила, що вихователька поводиться на світлинах аморально.

Утім, жінка не погодилась з цим рішенням і подала до суду. Після дворічної судової тяганини вона вже виграла районний, апеляційний та Верховний суди, проте так і не змогла повернутися до виконання посадових обов’язків, адже у перший же день виховательку знову звільнили, пише «ЧаРівне».

Написали у трудовій книжці, що я поновлена на роботі і одразу ж написали, що я звільнена. Тобто мені віддають трудову книжку, а там два записи - поновлена та звільнена вдруге. Я взагалі не могла зрозуміти, що відбувається. Запитала про це у Лариси Василівни, а вона відповіла - сміється той, хто сміється останній. І ще так посміялася, і додала: «Ви тратите гроші на своїх на юристів, а я - ні, бо у мене – брат», - коментує ситуацію Віта Черешньовська.

Саме брат завідувачки дитсадка Олег Бернацський захищав сестру у суді. Ще один брат Лариси Музики, як і вона сама, мали претензії до журналістів і погрожували викликати поліцію.

Тим часом, у Міносвіти та науки заявляють, що вплинути на завідувачку не можуть. Про це ж говорять і в обласному управлінні освіти та перекладають відповідальність на сільську раду.

А Віта Черешньовська продовжує судитися.

Після другого звільнення вона знову подала позов до суду. Жінка вимагає поновлення на роботі та відшкодування зарплатні.

Однак вихователька переконує, що працювати у цьому дитсадку не буде, для неї головне - відновити справедливість і скасувати записи у трудовій книжці.

Більше – у сюжеті «Контролера»:

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень