Виходить книга рецептів за мотивами серіалу «Друзі»

Серед рецептів – індичка Моніки, трайфл Рейчел і печиво бабусі Фібі

Ще в лютому стало відомо, що через 15 років після виходу останньої серії «Друзів» легендарна шістка - Росс, Фібі, Чендлер, Рейчел, Моніка і Джої - повернеться на екрани. Компанія HBO Max пообіцяла шанувальникам спеціальний епізод, а Variety доповнили, що він буде складатися з проникливих інтерв'ю з акторами.

Однак коронавірус вніс корективи в ці плани, зйомки заморожені мінімум до кінця літа, дата виходу епізоду - невизначена, але засмучуватися рано.

Спеціально для фанатів була створена «Офіційна кулінарна книга» за мотивами легендарного проєкту. Світ вона побачить вже 22 вересня, в день, коли відбулася прем’єра самого серіалу. Поки ж книга доступна для попереднього замовлення на Amazon за $29,99. 

Так виглядає обкладинка книги

До книги увійшли понад 90 рецептів, фанати знайдуть в ній ідеї для закусок, основних страв, десертів і напоїв, в числі яких і такі знакові, як індичка від Моніки, трайфл від Рейчел, сандвіч Росса, печиво від бабусі Фібі і багато іншого.

Рецепт страви, яку любить Джої

Кожен рецепт супроводжується вказівкою на епізод, в якому ця страва згадувалася.

Також нагадаємо, що свого часу підрахували, скільки кави випили герої серіалу «Друзі».

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень