Одразу дві зірки «Гри престолів» заразилися коронавірусом

У зоні ризику також знімальна група «Відьмака»

Норвезький актор Крістофер Хів'ю, відомий за роллю лідера здичавілих Тормунда в серіалі «Гра престолів», повідомив, що заразився коронавірусом.

 

Актор написав в Інстаграмі, що перебуває в ізоляції, але поки що жодні симптоми його не турбують. Крістофер нагадав про важливість карантину заради тих людей, для яких коронавірус є особливо небезпечним, маючи на увазі літніх людей.

Нагадаємо, перед цим Крістофер Хів'ю перебував на зйомках другого сезону серіалу «Відьмак», виробництво якого тимчасово зупинили. Тепер у зоні ризику опинилася уся знімальна група проєкту, яка контактувала з Хів'ю, включаючи виконавця головної ролі Генрі Кавілла.

 

 

Ще одна зірка «Гри престолів», актриса Індіра Варма, яка зіграла Еларію Сенд, теж написала в Інстаграмі, що підхопила коронавірус і тепер прикута до ліжка. Індіра також висловила жаль з приводу того, що через коронавірус зупинено дуже багато цікавих проєктів.

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень