Рівнян просять не поспішати забирати паспорт під час карантину

Адже документт у підрозділі зберігають протягом року

Міграційна служба Рівненщини закликає громадян обмежити відвідування підрозділів ДМС під час карантину.

Відповідно до затверджених урядом заходів, підрозділи Міграційної служби переводять на максимальне використання засобів дистанційного запису до електронної черги – за допомогою попереднього запису на офіційному веб-сайті ДМС.

Водночас, з метою запобігання поширенню в Україні COVID-19, Міграційна служба закликає громадян утриматися від відвідування підрозділів ДМС без нагальної потреби. Особливо, якщо проблему можливо вирішити дистанційно.

Якщо ж причина звернення невідкладна і потребує обов’язкового відвідування, працівники ДМС просять дотримуватися рекомендацій Міністерства охорони здоров’я щодо зменшення впливу та передачі гострих респіраторних вірусних інфекцій:

за можливості користуватися захисною маскою та дезінфікуючими засобами;

 

не створювати скупчення людей у підрозділі. Пам’ятайте про необхідність дотримання безпечної відстані між людьми (щонайменше 1,5 метра);

 

уникайте контакту з усіма, хто має гарячку та кашель.

Якщо ж самі маєте симптоми ГРВІ (підвищена температура тіла, кашель, утруднене дихання тощо), нещодавно контактували з хворими на COVID-19 або перебували у країнах, в яких виявлено випадки зараження населення коронавірусом – лишіться вдома та утримайтеся від відвідування підрозділів ДМС.

Якщо ваш паспорт готовий, звертатися до органів ДМС для його отримання під час карантину не обов’язково, адже паспортні документи зберігаються у підрозділах протягом одного року.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень