Коронавіус: ситуація на Рівненщині за 18 березня (ВІДЕО)

Звітує голова ОДА

Станом на 20:00 годину середи в області хворих на коронавірус не зафіксовано. Про це повідомив голова ОДА Віталій Коваль.

За його словами, цілодобовий оперативний штаб при обласній адміністрації лише за сьогодні отримав понад 200 дзвінків.

 

Здебільшого людей цікавили зміни у русі громадського транспорту.

 

З початку роботи до штабу звернулося понад 600 осіб.

В інфекційному відділенні Рівненської центральної міської лікарні наразі перебувають троє пацієнтів. Двоє рівнян, котрі працювали у європейських країнах, пройшли дослідження методом полімеразної ланцюгової реакції (ПЛР) на підозру коронавірусної інфекції.

Це не підтвердилося.

 

Ба, навіть одного з пацієнтів сьогодні виписують.

 

Це офіційно підтвердив начальник Управління охорони здоров’ я м.Рівне Віктор Іськів, інформує обласне управління охорони здоров'я.

Ще один пацієнт, котрий повернувся з Єгипту, та немає клінічних ознак, що свідчать про коронавірус, все – таки проходить обстеження.

Щодо двох осіб, яких госпіталізували з підозрою на смертельний вірус на Сарненщині, обласне управління охорони здоров’я повідомляє:

Двох пацієнтів лікують в інфекційному відділенні Сарненської центральної районної лікарні.

 

Жінка з Володимиреччини, котра працювала у Польщі та повернулася додому відразу звернулася за допомогою до лікарів. У неї була температура тіла 37,6 градусів та катаральні ознаки.

 

З подібними ознаками до сімейного лікаря звернувся й чоловік, котрий проживає у Сарненському районі та працював у Польщі.

 

Наразі усі необхідні обстеження проводять в обласному лабораторному центрі.

 

При негативному результаті на коронавірус у цих двох пацієнтів, у подальшому вони перебуватимуть на самоізоляції, розповів головний лікар Сарненської ЦРЛ Василь Іванюк.

Зауважимо, що сьогодні в Україні зафіксовано ще два випадки інфікування. Таким чином, хворих на коронавірус нині 16 осіб.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень