Медогляд, спецрейси й вивільнення працівників. ХАЕС - у режимі карантину (ВІДЕО)

Попри впровадження карантинних заходів Хмельницька АЕС працює стабільно

Генеральний директор ХАЕС Андрій Козюра зазначив, енергоблок №2 Хмельницької АЕС працює. На енергоблоці №1 на завершальній стадії тривають ремонтні роботи з відновлення турбогенератора. Усі параметри роботи енергоблоків знаходяться у встановлених межах безпечної експлуатації.

З метою запобігання поширенню захворювання, викликаного новим типом коронавірусу на Хмельницькій АЕС введено в дію низку профілактичних, протиепідемічних та санітарно-гігієнічних заходів.

На підприємстві вжито заходів щодо захисту персоналу. Посилено санітарно-гігієнічний та дезінфекційний режим усіх автотранспортних засобів, виробничих та офісних приміщень, харчоблоків і контрольно-пропускних пунктів.

Для перевезення оперативного персоналу використовуються окремі автобуси. Максимальну кількість персоналу планується виводити для роботи з дому, залучати до роботи персонал, лише безпосередньо необхідний для технологічних процесів. Усі оперативні наради переведені у режим селекторних, активно впроваджується електронний документообіг.

Від 18 березня 2020 року скасовуються перевезення персоналу в місто на обідню перерву, щоб зменшити перебування значної кількості людей у транспорті. Також обмежено в’їзд та виїзд населення у/з м. Нетішин як місто-супутник Хмельницької АЕС.

На організованих блокпостах буде забезпечене цілодобове чергування уповноважених осіб. Люди, які зареєстровані, проживають та працюють у Нетішині зможуть безперешкодно перетинати на автомобілях облаштовані блокпости, розмістивши на склі транспортного засобу тимчасові перепустки. Такі перепустки можна отримати в оперативно-черговій службі у міській раді, на ХАЕС, у 3-му Державному пожежно-рятувальному загоні, а також у працівників поліції.

За матеріалами ХАЕС

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень