Вибори: за зверненням трьох кандидатів у нардепи зареєстрували кримінальне провадження

Поліція повідомляє про порушення

Поліцейські зафіксували вже 26 порушень виборчого законодавства. Здебільшого це повідомлення про розміщення агітаційних матеріалів, кажуть правоохоронці.

Також було три випадки пошкодження виборцями бюлетенів. А за заявами кандидатів у народні депутати поліцейські сьогодні відкрили кримінальне провадження, каже заступник начальника Нацполіції Рівненщини Руслан Стрельбіцький:

До Дубенського райвідділу поліції звернулися три кандидати  в народні депутати з заявами щодо можливого порушення виборчого законодавства та можливого підкупу виборців на території 154 виборчого округу. Нині триває перевірка.

Вцілому вибори на Рівненщині проходять спокійно. У трьох дільницях у Рівному та поблизу Рівного зникло світло. Однак зараз вони продовжують працювати у штатному режимі.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень