«Слуга народу» у Рівному викликає Муляренка й Осуховського на дебати

Через штурм офісу партії

Про події які відбулися напередодні інформує прес-служба офісу політичної партії «Слуга народу» у Рівному. Згідно з повідомленням,  представниками  партій  «Свобода»  намагалися потрапити в офіс осередку  «Слуги народу», що на вулиці Степана Бандери у Рівному.

Представники партій разом з кремезними хлопцями та чинними депутатами обласної ради  намагались проникнути в офіс, залякуючи волонтера, яка там знаходилась та використовуючи політичну рекламу кандидата від партії «Слуга народу» Олександра Ковальчука.  Очевидно, що напередодні виборів деякі кандидати в народні депутати не гребують жодними методами передвиборчої боротьби, - повідомляє прес-служба партії.

Представник Президента Володимира Зеленського на Рівненщині та кандидат у народні депутати по списку партії Дмитро Соломчук звернувся до Олексія Муляренка та Олега Осуховського із запрошенням на дебати.

Зустріч запланована у п’ятницю  19 липня 2019 року о 19.00 в офіс ПП «Слуга народу»  за адресою: м. Рівне, вул. С. Бандери, 17.

Дмитро Соломчук закликав обох кандидатів прийти на відверту розмову.

Політична реклама 

 

 Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень