Вибори — під Новий рік: мешканці Рівненщини обиратимуть депутатів

Перед новим роком на Рівненщині відбудуться вибори голів територіальних громад. Про це йдеться на сайті ЦВК.

До 13 листопада визначити межі одномандатних виборчих округів мають усі новоутворені сільські та селищна виборчі комісії. А самі вибори мають провести

22 грудня поточного року.

У додатку до постанови ЦВК фактично

йдеться про вибори у дев’яти радах.

Вже відомо, що найменше депутатів буде у Семидубській сільській раді Дубенського району — лише 14. По 22 депутати обиратимуть у Великоомелянській сільраді Рівненського району та в Антонівській, Каноницькій, Полицькій сільських і Рафалівській селищній радах Володимирецького району. До 26 осіб зросте депутатський склад у Головинській сільській раді Костопільського району, а також у Вирівській та Кричильській сільських радах Сарненського району.

Загальна сума, передбачена затвердженим ЦВК розподілом субвенції з державного бюджету УСІМ місцевим бюджетам на підготовку і проведення перших виборів депутатів сільських, селищних, міської рад ОТГ і відповідних сільських, селищних, міського голів 22 грудня 2019 року, становить 21 млн 842,2 тис. грн.

Наші новини у ТelegramНомер Радіо Трек у Viber: 063-73-4-106-4
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень