Бюлетені видавали без паспортів, бо знають в обличчя, - «ОПОРА» про порушення на виборах

Також був випадок, коли члени ДВК переплутали контрольні листи

Всього кілька дрібних порушень виборчого законодавства зафіксували громадські спостерігачі на Рівненщині. Так, на Рокитнівщині та Дубенщині виборчі бюлетені видавали громадянам без пред’явлення паспортів. Члени ДВК пояснили, що знали цих людей в обличчя, говорить координатор громадської мережі «ОПОРА» на Рівненщині Михайло Балик:

В селі Масевичі Рокитнівського району і в селі Ступно Дубенського району члени ДВК видавали виборчі бюлетені без паспорта. Власне аргументуючи це тим, що вони знають цих людей і для того, щоб ідентифікувати цю особу їм паспорт непотрібен.

Окрім цього у Рівному на дільниці у 153 окрузі члени ДВК наплутали з контрольними листами, які вкидають в скриньки перед голосування. Так, лист №3 міг піти в скриню №2, або лист №4 в скриню №5.

Також нагадаємо, що зранку на кількох виборчих дільницях спостерігачі недорахувалися усіх скринь для бюлетенів. Як пояснюють в «ОПОРІ», станом на вечір інвентар так і не принесли, адже в місцевих органів влади його або не має, або він пошкоджений.  

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: ВибориДВК
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень