У поліції Рівного розповіли про проблеми з вулицею Гоголя

У Рівному є кілька вулиць із невизначеним статусом.

Це, зокрема, вулиці Гоголя та Діонісія Міклера, а також провулки Шпанівський та Степовий.

Досі не зрозуміло, чи вони пішохідні, чи ні.

Така невизначеність додає роботи патрульним, адже часто на таких ділянках стаються ДТП.

Наприклад, вулиця Гоголя, що за органним залом, давно стала небезпечною для пішоходів.

Влада про це знає, але не вживає заходів, каже начальник відділу безпеки дорожнього руху обласного управління патрульної поліції Сергій Коханюк:
 

Наприклад, ситуація на вулиці Гоголя, яка іде від Соборної до стадіону «Авангард», повз річку. Незрозуміло, чи це проїзна частина, чи ні. Бо якщо це так, то чому там лавки стоять. Знову ж таки, якщо це тротуар, або пішохідна зона, то чому вона не відокремлена відповідно від проїзної частини, і не позначена відповідними дорожніми знаками. От на сьогодні ми від влади міста так і не отримали відповіді на ці питання.

 

Ми звертались і до мера, і до управління ЖКГ. Це питання навіть виносили на розгляд комісії з питань безпеки дорожнього руху, де одностайно прийняли рішення, що питання вирішать при розробці комплексної схеми організації дорожнього руху. Комплексна схема розроблена, прийнята, а «віз і нині там».

Зауважимо, що мешканці міста давно просять перекрити вулицю Гоголя. На сайті міської ради навіть зареєстрована відповідна петиція

Щоправда, поки вона не набрала необхідної для розгляду кількості голосів.

Фото, які використані у публікації з google maps, датовані травнем 2015 року.  Церкву Св. Миколая УГКЦ нині добудовано. Що стосується руху автомобілів – з 2015 року ситуація не змінилася.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень