Вуха Міккі-Мауса: Набирає популярності дивна пластична операція для котів

Новий тренд поки що поширений у Китаї

Фото - depositphotos
Фото - depositphotos

У Китаї все частіше роблять котам пластичні операції.  Люди почали обрізати вуха своїм пухнастикам, щоб були схожими на Міккі-Мауса.

Вартість такої операції – близько 300 юанів (ред. – це орієнтовно 1650 грн).

Спочатку хірурги проводять процес зрізання і надання форми вухам. Другий етап – надання вухам вертикальної форми, на що може піти від 20 до 60 днів. Цей процес вимагає частого регулювання, щоб вуха домашніх тварин постійно залишалися у вертикальному положенні, повідомляє Arguments.

Ветеринар із Шеньчженьської лікарні для домашніх тварин Чень Юн попередив, що така процедура може бути небезпечною для тварин:

Пошкодження природної структури вух може викликати в деяких домашніх тварин психогенні проблеми. Наприклад, деякі чутливі домашні тварини можуть неодноразово дряпатися через сильний біль, – зауважив Чень Юн.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень