Втопився чи втопили? На Острожчині розслідують загадкову смерть чоловіка (ВІДЕО)

«Він видирався, хотів вилізти, бо ще був живий» (с)

У селі Оженин, що на Острожчині втопився 34-річний Денис Махлюк. Втім, його близькі друзі стверджують, що Дениса побили, а потім втопили у ставку.

Розповідають, що в селі живе пенсіонер, який всіх тримає у страху. На початку вересня компанія відпочивала біля водойми, коли до них підійшов чоловік і почав виганяти з альтанки, після чого нібито зчинилася бійка.

З'явився Микола Ковальчук і почав нас виганяти. Він дістав брусок і почав мене бити у праве ребро.

 

Я впала і лежала. Денис за мене заступився і почав кричати, щоб мене не чіпав, але Микола сказав, що йому байдуже кого бити, - розповідає подруга загиблого.

Жінка додає, що далі агресивний чоловік почав бити тим же бруском вже Дениса Махлюка.

Він кричав, стогнав, просив, щоб його більше не били й той справді від нього відійшов. Денис побачив, що я не можу дихати та викликав «швидку», - додає Інна Коваль.

Швидка приїхала і надала допомогу жінці. Медики розповіли, що жінка перебувала у стані алкогольного сп'яніння та не потребувала госпіталізації, більше того не мала жодних осаднень чи почервонінь.

Далі друзі загиблого розповідають, що повернулися до місця відпочинку шукати Дениса, однак його ніде не було. Коли пошуки не дали результату, наступного дня, вони звернулися в поліцію.

Я подзвонив у райлікарню, там його немає, у психлікарню, там теж не було, в морг зателефонував, теж не було. Кажу давайте в розшук подавати, - пригадує друг покійного.

Додає, що невдовзі приїхала поліція. І тоді всі разом розпочали пошуки Дениса. Довго його шукати не довелося.

Я перша підійшла та побачила, що він лежить у воді, вже сплив на верх, - каже Інна Коваль.

Місцеві підтверджують, що чоловіка, якого друзі Дениса підозрюють у вбивстві, знають. Розповідають про нього різне.

Розказує людям і мені в очі, що він вбиває тварин і буде вбивати і мене вб'є, тому що я зоозахисниця і вже 5 років тут лікую, годую, прилаштовую тварин, - розповідає односелиця.

Журналісти намагалися поспілкуватися з чоловіком, якого місцеві звинувачують у вбивстві. Однак він не захотів розмовляти з журналістами. Це підтвердив його колега по роботі.

У поліції кажуть, що розпочали досудове розслідування за двома статтями. Перша: умисне вбивство з відміткою «нещасний випадок». Друга стаття: умисне нанесення тілесних ушкоджень.

Чоловік загинув ще на початку вересня, однак підозру ще не оголосили нікому. Друзі загиблого вимагають справедливо розслідування у справі. А як насправді помер Денис Махлюк - покаже експертиза. Поки що справу розслідують. 

Джерело: Рівне 1

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень