Біля Рівного у колодязі знайшли останки закатованого чоловіка (ФОТО)

Виявляється, це зухвале вбивство трирічної давності

Вчора, третього червня, поліцейські виявили та дістали із дна колодязя скелетовані останки чоловіка з ознаками насильницької смерті, зокрема ушкодженням черепа. 

Іще 28 квітня 2018 року до поліції надійшло повідомлення від цивільної дружини, що три дні тому її 35-річний чоловік пішов із дому та не повернувся.  

У рамках кримінального провадження поліцейські встановили коло осіб, які могли бути причетними до скоєного вбивства.

Слідчі встановили, що 25 квітня спільні знайомі, які входять до складу злочинної групи, яка неодноразово потрапляла у поле зору за вчинення крадіжок і злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків, перебували у квартирі на вулиці Степана Бандери в Рівному.

На ґрунті особистих неприязних відносин 46-річний уродженець Росії, житель села Городище Рівненського району, вистрелив з автомата Калашникова чоловіку у голову.

Надалі, аби приховати злочин, разом зі свідками події загорнули тіло у килим, вивезли та викинули у закинутий колодязь у полі на території Рівненського району.  

Слідчі зібрали достатньо доказів для повідомлення 46-річному зловмиснику про підозру у скоєнні умисного вбивства за частиною 1 статті 115 КК України. Підозрюваного арештували у залі суду. Сьогодні, четвертого червня, суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави. 

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063 734 106 4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень