Підліток зарізав батьків і 8-річного брата та продовжував жити в квартирі з тілами

Жорстоке вбивство трапилося у Києві

Підозрюваний 16-річний киянин завдав власним батькам та 8-річному брату численних ножових поранень, від яких останні загинули на місці події. Розпочато кримінальне провадження, - повідомляє РАДІО ТРЕК з посиланням на Національну поліцію м. Київ.

До столичної поліції звернулась місцева мешканка із повідомленням про те, що близько трьох днів не виходить на зв’язок її син, який разом із дружиною та дітьми проживає у квартирі на вулиці Ревуцького.

За вказаною адресою для встановлення усіх обставин виїхала слідчо-оперативна група територіального управління поліції.

В квартирі правоохоронцями було виявлено тіла власників помешкання та їх малолітнього сина зі слідами насильницької смерті.

 

Усі троє – місцеві мешканці 1971, 1979 та 2012 років народження.

 

Деталі злочину

Після проведення комплексу оперативно-пошукових заходів, поліція встановила, що до скоєння тяжкого злочину причетний 16-річний старший син потерпілих.

З’ясувалось, що підозрюваний під час чергового конфлікту з батьками спочатку спричинив ножем смертельні поранення своєму батьку та матері, а потім так само вбив малолітнього брата.

Після скоєного зловмисник ще декілька днів перебував у квартирі поруч із загиблими, а коли батьків почали розшукувати родичі, він вдався до втечі.

Найближчим часом фігуранту буде повідомлено про підозру та суд обере йому запобіжний захід. Санкція інкримінованої йому статті передбачає довічне позбавлення волі.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень