Всього два продукти — і ніхто не повірить, що в закусці немає м’яса: бюджетний рецепт
Ця пісна закуска виходить дуже смачною
Пропонуємо приготувати дуже ніжну, апетитну страву з соковитої капусти, яку огортає смачний яєчний кляр. Таку закуску можна легко і швидко приготувати.
До того ж шніцель з капусти, приготований на сковороді, зовсім недорога страва. Задоволення від дегустації такий овочевої закуски отримують всі, хто його спробує.
Інгредієнти:
- капуста молода — 500 г;
- яйця — 2 штуки;
- борошно — 6 столових ложок;
- молоко — 4 столові ложки;
- сіль — на смак;
- олія — для обсмажування;
- перець, сушений часник — на смак.
Спершу розрізаємо молоду капусту на чотири частини. І відварюємо до м’якості. Охолоджену капусту нарізаємо скибочками.
Для кляру в миску беремо яйця і молоко.
Додаємо сушений часник, сіль, перець, а також дрібно порізану зелень.
Збиваємо кляр доти, доки не з’явиться пінка. Розігріваємо сковороду з олією.
Обсмажуємо капусту в клярі з обох боків до приємної золотистої скоринки.
Смачного!
Джерело: zdorovja
Радіо Трек: НОВИНИ