Всесвітньовідома конференція, на якій свого часу доповідали Стів Джобс, Білл Клінтон та Петро Порошенко, пройде у Рівному

Організатори обіцяють запросити цікавих лекторів і в Рівне

Активних рівнян, які готові до саморозвитку та професійного зростання, Платформа взаємодій «Простір» запрошує на  конференцію TEDx – бренду всесвітньовідомих заходів, який об’єднує людей з креативними інноваційними ідеями у різних країнах.

Міжнародна комунікаційна платформа TEDx утворилась на базі американської конференції TED («Технології, Розваги, Дизайн»), на якій спочатку представлялись технологічні новинки, проте незабаром тематика виступів лекторів розширилось до інших сфер життя: наука, мистецтво, дизайн, політика, культура, бізнес, глобальні проблеми, технології та розваги. Лекторами TEDх свого часу були як Стів Джобс, який презентував тут свій Mac, так і президент Білл Клінтон.

Головною метою подій TEDx є обмін ідеями, гідними поширення і налагодження комунікації між людьми, які прагнуть просувати суспільство в найрізноманітніших сферах. Формат TEDx передбачає короткі, ретельно підготовлені, ідейно орієнтовані доповіді, демонстрації або виступи до 18 хвилин, які охоплюють широкий перелік питань, щоб сприяти навчанню, натхненню і розвитку.

У Рівному організатори, основою команди яких будуть члени Платформи взаємодій «Простір», обіцяють висококласну масштабну подію з зірковими спікерами. «TEDx Rivne» відбудеться  25 вересня 2016 року.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень