«Все було залито кров'ю, дітей бив об стіну»: подробиці моторошної трагедії на Закарпатті (ФОТО)

Він привіз її до батьків на оглядини: «Вона була вагітна від нього»

ЗМІ продовжують дізнаватися деталі про смерть 35-річної жінки та її дітей, яких у Святвечір жорстоко побив 30-річний коханець у Тячеві на Закарпатті.

Відразу кілька місцевих видань із посиланням на соцмережі написали, що жінка померла у Тячівській лікарні ввечері в п’ятницю, 8 січня.

Зазначають, що цього дня у Кам’янці-Подільському саме ховали двох її дітей – 9-річну доньку та 2-річного сина, які не вижили після побоїв співмешканця.

 

При цьому повідомляється, нібито жінка була вагітною від знущальника. За даними ЗМІ, вона не жила на Закарпатті, а приїхала туди на свята спеціально, щоб познайомити коханого зі своїми дітьми.

Видання Mukachevo.net дізналося деякі деталі злочину. Близький родич вбитої на ім’я Євген розповів, що жінка проживала з дітьми у Кам’янці-Подільському. Вона була його сестрою.


За словами Євгена, новий коханець приїздив до сестри у гості та спілкувався з родиною. Близькі жінки тоді не помічали у його поведінці чогось неадекватного.

Кажуть, чоловік не пив багато і не був алкозалежним. Крім того, він регулярно їздив на заробітки та привозив гроші.

«Багато не пив. Вмів зупинитись, не «шліфував» горілку пивом. За ним не спостерігалось зловживання алкоголем», - зазначає брат загиблої.

За словами Євгена, в день злочину його сестра разом з коханцем та дітьми пішла відпочити у сауну в Тячеві на Закарпатті, де проживав чоловік.

Адміністраторка закладу почула гуркіт у приміщенні та пішла перевірити, що сталося. Відкривши двері сауни, вона побачила калюжі крові та поламані стільці. Чоловік сказав їй не турбувати їх.

 

Після цього адміністраторка відразу викликала на місце колегу. Водночас дебошир почав тікати, однак його спіймали охоронці комплексу. На місце відразу викликали поліцію.

Також родич розповів, що коханець сестри бив дітей чи то стільцем, чи то об стіну.

Тим часом батьки злочинця перебувають у стані шоку.


Вони кажуть, що син привіз майбутню невістку з дітьми на свята на оглядини.

За скоєне злочинцеві загрожує довічне ув’язнення.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень