Підкреслюємо форми і ховаємо зайве: Андре Тан показав, як обрати купальник (ФОТО)

І розповів про хіти сезону

Андре Тан розповів, як обрати трендовий купальник, який приховував би недоліки фігури.

Неон

І неважливо у якій кількості — чи то весь купальник, чи окремі його елементи. Хітяра — мікс різних неонових відтінків в одному (до речі, всі вони легко поєднуються між собою).

Є незначне «але»: неон добре виглядає лише на засмаглому тілі (хоча б трішки).

Зав’язки

І чим більше – тим краще. Особливо, якщо йдеться про класичний варіант бікіні (той самий, у якому мінімум тканини), але з дуже довгими шнурівками. Їх можна обгорнути навколо талії кілька разів або ж спробувати одягнути у стилі Кендалл Дженнер — перевернувши верх від купальника «догори дриґом», схрестивши на грудях.

Принт «дрібна квіточка»

Особливо ніжно і жіночно виглядатиму суцільний купальник. Актуальні варіанти ви можете підглянути у бренду Agua by Agua Bendita.

Мінімалізм

Однотонний купальник лаконічного крою без декоративних елементів. Суцільний чи ні — неважливо. Головне, щоб він був лаконічним і однотонним.

Кроше

В’язані чи трикотажні купальники повертаються. Так, це не надто практично (такий купальник довго висихатиме і навіть може деформуватися), але це дуже гарно. До речі, верх від такого купальника також можна використовувати як топ із шортами, спідницями, джинсами.

Terry Cloth

Текстура може бути різною: нагадувати вафельний рушник, гофрований папір, шовк, який попрасувати при надто високій температурі – це все підходить. Пам’ятайте, що така тканина завжди буде візуально дещо збільшувати ваші об’єми. Актуальні варіанти ви можете підгледіти в бренду Hunza G.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень