ТОП-5 модних тенденцій весни-2021 (ФОТО)

Від українського дизайнера Андре Тана

Ґудзики з кристалами
Моментально створює ніжний і жіночний образ. Якщо не можете знайти виріб з красивими ґудзиками, не полінуйтеся перешити їх в майстерні. Будьте обережні з прикрасами і яскравим макіяжем в портретній зоні.

Масивні коміри
Цією фішкою можна розбавити навіть базову сорочку і зробити прекрасний акцент на портретну зону. Колись всі поголовно носили такі накладні перлинні комірці - їх краще викинути.

Сумочки для телефонів
Пам'ятаєте гаманці-монетниці, які не несуть в собі ніякої користі? Якщо, звісно, ви не розплачуєтеся монетами. Цей тренд переродився в чохли на шнурках. Купувати негайно!

Вирізи на одязі
Тут дайте волю вашій фантазії: гольфи, спідниці, піджаки, штани і навіть аксесуари. Запам'ятайте: вирізи, а не дірки! І не перестарайтеся - образ повинен виглядати лаконічно і сексуально.

Сітка
І я не про авоську, з якою наші бабусі ходили за молоком. Тут все просто: доповнивши базову комбінацію сукнею-чохлом з сітки, ви можете зовсім не переживати про аксесуари - образ і так виглядає завершеним. До речі, цей тренд залишиться з нами до кінця літа.

За інформацією сторінки Андре Тана в Інстаграм

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень