Впала у ванну і 7 годин не могла піднятись. Операцію з порятунку жінки провели у Дубні (ФОТО)

Успішно

Дубенські рятувальники надали допомогу працівникам соціального захисту, які не могли потрапити у квартиру літньої жінки.

[media=183429]

Інцидент стався у четвер, 28 травня, о 12:35. Ось, що повідомив про це речник обласного управління надзвичайних ситуацій Дмитро Мельник:

- Жінка 1935 року народження, пенсіонерка, довгий час не виходила на зв'язок з рідними та не відкривала дверей квартири.

 

До неї навідались соціальні працівники, але двері зсередини ніхто не відчиняв. Довелось викликати рятувальників.

 

На допомогу виїхали п’ятеро бійців 5-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Дубно. В присутності поліцейських за допомогою шансового інструмента двері відкрили.

 

Жінку виявили у ванній, вона була без свідомості. Отямившись, громадянка змогла пояснити, що з 5-ї години ранку, впавши у ванну, не могла піднятись.
 

Рятувальники та поліцейські надали старенькій долікарську допомогу та допомогли перейти до кімнати. Після чого викликали «швидку».

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень