Впаде до 20: всесвітньо відомий інвестор пророкує обвал біткоїна

Роберт Кійосакі розповів, яку тактику обрав для себе

Декілька останніх тижнів на ринку криптовалюти стали випробуванням. Вартість біткоїна суттєво знизилась. Для порівняння, у 2021 році цифрова валюта оновила свій історичний максимум, злетівши майже до 69 тисяч доларів за штуку, але зараз торгується з показником у 36,5 тисяч доларів.

Втім, і це ще не край.

Про це заявив всесвітньо відомий інвестор та бізнесмен, автор книги «Багатий тато, бідний тато» Роберт Кійосакі.

На думку письменника, найвідоміша криптовалюта світу може подешевшати до 20 тисяч доларів за монету. Кійосакі вважає потенційний обвал біткоїна «прекрасною новиною»: каже, що сам купуватиме криптовалюту, якщо і коли та впаде до 20 тисяч доларів.

Роберт Кійосакі переконаний, що цю ситуацію можна використати на свою користь, купуючи криптовалюту. Він додав, що сам почав купувати монету-лідера на ринку криптовалют, коли ціна біткойна коливалася на рівні 6 та 9 тисяч доларів.

Джерело: 24 Фінанси

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень