Восьму річницю ЖК «На Щасливому» святкувало все Рівне (ФОТО)

Тисячі людей гуляли, танцювали та співали цієї неділі у ЖК «На Щасливому». Адже житловий комплекс святкував восьмий день народження. Тож цієї неділі там було все чого душа забажає.

Розваги, тематичні фотозони, смачна кухня, аквагрим, виставка народних майстрів, аніматори, все це та багато інших сюрпризів чекали на мешканців та гостей свята.

Офіційна дата створення комплексу припадає на свято козацтва – Покрову пресвятої Богородиці та День Захисника України. 

За словами забудовника Романа Куриса, без допомоги держави за вісім років тут звели 27 будинків, відкрили 2 садочки, побудували 12 дитячих майданчиків та 20 альтанок, які розташовані у власному парку мешканців.

Зараз у комплексі проживає більше восьми тисяч людей. Однак на цьому власник ЖК «На Щасливому» Роман Курис не зупиняється:

–  Останні вісім років свого життя я займаюся розбудовою житлового комплексу «На Щасливому». З кожним роком наша команда втілює нові проєкти й намагається робити ваше життя комфортним.

 

Ми перші й єдині в області почали будувати новий мікрорайон Рівного. При цьому не використали жодної копійки з державного бюджету. За власні кошти ми провели нові комунікації, дороги та освітлення, все те, що мало б робити місто – зробили ми.

На свято завітали народні депутати України від Рівненщини зокрема, Олександр Аліксійчук. Олександр Ковальчук та Дмитро Соломчук. Окрім того від міської влади мешканців та гостей свята привітав секретар Рівненської міської ради Сергій Паладійчук, який вручив грамоту Роману Курису та Ірині Петрик-Щоковій.  

Також зі святом привітали і заступник начальника обласного ДАБІ Сергій Нідельський. Він зазначив, що «На Щасливому» будуть взірцево-показові будинки та згідно усіх вимог.

А от заступник начальника ДСНС Рівненщини Олег Панюк пригадав, як рятувальники тестуали будинки «На щасливому» перед їх здачею в експлуатацію. Він зауважив, що жити у цьому комплексі безпечно і його мешканці можуть спати спокійно. Окрім того зазначив, оскільки комплекс розбудовується, невдовзі «На Щасливому» з’явиться пожежне депо.

Під час свята показовими виступами гостей вражали: рятувальники, які переодягали дітлахів у пожежників та навчали гасити вогонь, а також кожен охочий міг сфотографуватися з казковим песиком.

Поруч із рятувальниками були поліцейські, які також продемонстрували свою розважально – повчальну програму.

На свято також завітала жіноча команда БК «Рівне», яка провела майстер – клас із професійної гри  у баскетбол. Ба більше, кожен мав можливість спробувати себе у ролі баскетболіста.

У справжній бійцівський ринг сцену перетворили Чемпіони України, призери чемпіонату Європи та Кубку Світу з кікбоксингу. До слова, кікбоксери не єдині спортсмени, які показували свої прийоми. На сцені були й призери та чемпіони України з Тайського боксу Муай Тай.

А свою міць та тренерські здібності за кілька хвилин на цій же сцені демонстрували тренери місцевого фітнес-клубу «Фізіо фіт». До речі, коли до глядачів вийшли ці підкачані красені біля сцени вмить зібралось кілька десятків гостей.

Під вечір атмосфера житлового комплексу стала по-справжньому теплою та домашньою, адже такий затишок створили сотні запалених вогнів. Тоді ж почали лунати відомі хіти з кінофільмів у виконанні дитячого оркестру, який прикував до себе увагу всіх гостей.

Також учасників відеоконкурсу, який напередодні свята провели організатори, отримали свої подарунки, а саме: сертифікат на безкоштовну фотосесію у Art Format, зручний балабас від спонсорів свята та брендовану подушку ЖК « На Щасливому».

А справжній фурор викликали «діодні» барабанщики «RhythmMen». І здавалося б гості чекали саме на таке продовження свята. Після концерту найритмічніших барабанщиків країни почалася дискотека, яка завершилась святковим феєрверком.

До речі, усе місто мало нагоду спостерігати за цією красою. Навіть у центрі Рівного перехожі, спостерігаючи за феєрверками, відзначали восьму річницю з дня заснування «найщасливішого» житлового комплексу всієї західної України.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4


 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень