Ворог воює в паралельній реальності: військовий експерт пояснив феномен Чорнобаївки

До ворога просто не буде доведена ця інформація

Станом на сьогодні, 26 березня, війська орків десять разів понесли втрати у Чорнобаївці. 

Московити втрачають там техніку особливо «зашкварним» чином: авіація, спалена на злітній смузі - серйозна невдача для будь-якої армії. Це означає, що ворогу дозволили знищити дорогу техніку не у бою, а на землі.

Аеродром у Чорнобаївці після обстрілу - CNN
Аеродром у Чорнобаївці після обстрілу - CNN

Військовий експерт Сергій Грабський, розповідаючи НВ про розвиток подій на фронтах, пояснив містичний феномен Чорнобаївки.

- Тут треба розуміти, що ми маємо справу з ворогом, який діє трошки в іншій паралельній реальності.

І якби в Наполеона була б газета Правда, ніхто б не дізнався, що Наполеон програв під Ватерлоо. Приблизно така ж ситуація і тут.

- І прикладом цього є події в районі Чорнобаївки, де ми вже кілька днів поспіль знищуємо техніку, а вона там з’являється знову. До ворога просто не буде доведена ця інформація. Хіба що фрагментарно. 

Експерт вважає, що московити будуть і надалі розкидатися своїми людьми направо і наліво:

- Плюс до того, ми мислимо категоріями гуманітарними, гуманними. Для нас життя кожного військовослужбовця є виключною цінністю. Натомість для противника втрата ще певної кількості людського матеріалу не є якимось серйозним чинником. І вони будуть продовжувати кидати в бій свої ресурси, незважаючи на втрати, як ми це спостерігаємо протягом останнього місяця.

На сьогодні російські війська 10 разів понесли втрати у Чорнобаївці. Втім, ще не вечір, і до завершення дня ця цифра може зрости.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень